Kylpyhuone­- ja märkätilaremontit

Tarvitseeko kylpyhuone, wc tai sauna uutta ilmettä? Teemme työn toiveidesi mukaan. Toimimme alueilla Helsinki, Vantaa, Espoo ja muu Uusimaa.

Märkätilaremonteissa palvelemme kaikkia asiakasryhmiä kotitalouksista taloyhtiöihin ja yrityksiin. Kohteina voivat olla kylpyhuone-, wc- ja saunatilat omakotitalossa, toimistossa tai taloyhtiön asunnoissa. Toteutamme remontit asiakkaan suunnitelmien mukaan toiveet huomioiden.

Remontit suorittaa VTT-sertifioitu märkätilojen ammattilainen. Takaamme virheettömän laadun ja siistin, viimeistellyn kokonaisuuden. Vastaamme myös kaikista muista remontin vaatimista tehtävistä aina laatoituksista putkitöihin, sähköistyksiin ja vesikalusteasennuksiin.

Kuten muissakin remontti- ja rakennuspalveluissamme, vahvuutemme on sovitussa aikataulussa pysyminen. Panostamme aina huolelliseen ja laadukkaaseen lopputulokseen. Remontti tehdään kerralla kuntoon, jolloin jälkikorjauksia ei tarvita.

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä kunnostamiimme kohteisiin.

Ota yhteyttä ja kerro, millaisella suunnitelmalla, toiveilla, aikataululla ja budjetilla haluat lähteä uudistamaan kylpyhuone-, wc- tai saunatiloja. Teemme mielellämme tarjouksen.

Ota yhteyttä »